Published On: 1 Gusht, 2017

Shumica parlamentare në krizë, s’ka kuorum në Parlament

Për shkak të mospasjes dhe prezencës së vetëm 59 deputetëve, kryetari i Kuvendit Talat Xhaferi e ndërpreu seancën në të cilën duhet të debatohet për ribalancin e Buxhetit dhe dha pauzë deri në orën 11.

Deputetët duhej të prononcohen për propozim-ndryshimet e Ligjit për kulturë që në fillim të seancën i elaboroi ministri resor Robert Allagjozivski.

Debati i Kuvendit për ribalancin e Buxhetit mund të zgjasë pesë ditë.

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...