Published On: 25 Prill, 2016

Shumë hotele nuk kanë dhomë me numër 420, ja pse

Edhe sikur të jeni një vizitues i rregullt i hoteleve, me siguri mund të mos keni vënë re një detaj të rëndësishëm që ka të bëjë me ta.

Disa hotele refuzojnë që të kenë dhomë me numrin 420 dhe ata kanë gjetur mënyra nga më gjenialet për ta zgjidhur këtë problem.

Pse?

Dhoma numër 420 mund të nxitë klientët që të kryejnë disa sjellje të papërgjegjshme kështu që pronarët e hoteleve janë përpjekur që ta shmangin këtë, në vend që të merren me pasojat.

Si është puna me këtë shifër?

Ajo ka të bëjë me kanabisin.

Sikurse mund të keni dëgjuar javën e fundit, më 20 prill zhvillohet një event i veçantë për përdoruesit që e kanë për zemër marijuanën, çka shënon festivalin e përvitshëm ndërkombëtar pro-kanabisti.

Kështu që më mirë t’i marërsh përpara kohe masat, se sa ndokush ta keqkuptojë numrin…

The sign for room 420 has been stolen so many times in this Colorado hotel that they just stenciled the number right on the door.This hotel has no room 420.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...