Published On: 15 Shkurt, 2016

Shukri Buja në listën e uzurpatorëve

Në listën e uzurpatoreve të publikuar pakë më parë nga Agjencia Kosovare e Privatizimit (AKP), është edhe Shukri Buja, ish kryetar i komunës se Lipjanit.

Kjo është lista e plotë:

http://www.pak-ks.org/repository/docs/160215_-_Raportet_permbledhese_dhe_lista_e_uzurpimeve_TE_MEPARSHME_te_pronave_shoqerore_-_SCANNED.compressed.pdf

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...