Published On: 24 Gusht, 2016

Shtyhet seanca ndaj Ukë Rugovës

Seanca ndaj Ukë Rugovës dhe 18 të akuzuarve tjerë është shtyrë më 30 gusht.

Shtyrja është bërë ngase në seancë kanë munguar pesë të akuzuar.

 Mungesa e pesë të akuzuarve paraqiti dilema se a duhet të ndahet procedura ndaj tyre, apo të shtyhet seanca.

Disa nga avokatët propozuan ndarje të procedurës, e disa të tjerë shtyrje të seancës.

Gjykata vendosi ta shtyjë seancën për shkak të mungesës së pesë të akuzuarve.

Seanca ndaj Ukë Rugovës dhe 18 të akuzuarve tjerë është përballur që në fillim me probleme me rrymë.

Rryma është ndalur sapo seanca ka filluar.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...