Published On: 29 Shtator, 2016

Shteti hesht për arrestimin e Thaçit (VIDEO)

Asnjë nga institucionet shtetërore të Kosovës nuk e ka parë të arsyeshme që të jap një qëndrim institucional për arrestimin e një personi zyrtarë të Republikës së Kosovës, nga policia e një shteti fqinjë.

Arrestimi i Drejtorit të Policisë, në rajonin e Mitrovicës Nehat Thaçit, nga policia serbe ka kaluar krejt në heshtje në nivelin institucional e shtetëror në vend.

 Tribuna Channel ka kërkuar një qëndrim zyrtar për arrestimin e Thaçit, nga Ministria e Punëve të Brendshme të Kosovës, mirëpo zyrtarë të saj janë shprehur se kjo është kompetencë e Ministrisë së Punëve të Jashtme dhe jo e tyre.
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...