Published On: 30 Mars, 2016

Shtetet e Bashkuara të Amerikës ndalojnë importin e prodhimeve serbe, e ne, Kosova?

Shtetet e Bashkuara të Amerikës, rrespektivisht Administrata për ushqim të shëndetshëm, ndalon importimin e së paku 5 prodhimeve nga Serbia. Kjo për faktin se këto produkte serbe përmbajnë: 1. Salmonella dhe 2. Elemente kimike vdekjeprurëse, të cilat përdorën për të ngjyrosur produktet ushqimore. Për shembull, administrata për ushqim e SHBA-së, rreptësisht ndalon importin e “Choco Banana.”
/Mekuli Press/
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...