Published On: 3 Qershor, 2016

“Shtabi i Përgjithshëm” dhe Drejtoria politike a kanë bërë strategji, plane lufte apo kanë loz me gjoistyqe

 

Agim Vuniqi

Çudi si nuk më ka rënë të shoh foto të përbashkët, kolektive, të parisë së sotme udhëheqëse me luftarët-çlirimtarë, në ndonjêrën ndër betejat më të rëndësishme të UÇK-së, apo ato nuk i publikojnë, nuk më ka rënë të dëgjoj që ata “Shtabi i Përgjithshëm” dhe Drejtoria politike kanë bërë strategji, apo kane thurrë plane lufte…, apo të kryesojnë ndonjë betejë të rëndësishme…, apo ata komanduan luftën me “joystiq”, njejtë siq luajnë fëmijtë sot “war games”…luftë e madhe bëhet, por ata që lëvizin ‘joystiq” nuk lëndohen, por përlahen pastaj njëri me tjetrin…shpeshher ndodhë që prindi ua ngreh veshin sepse ata shpenzojnë para në lojë, duke dëmtuar buxhetin familjar….nuk fitojnë si ata “të vërtetët” që leviznin më heret “joystiq-ët e tyre, asnjëri, as atëherë nuk dha përgjegjësi për pritat në fushë të minave të qindra çlirimtarëve, as tash kur u shpalosën në media shumë afera korruptive, në tendere…athua aq perfekt janë ata që asnjëherë nuk e ndiejnë veten pêrgjegjës për asgjë !!!!!???????

 
Displaying 1 Comments
Have Your Say
  1. Agim,

    Kanë pasur joystiq veç prej atyre të butëve…

    Përgjigjiuni
    Pelqej(3) Nuk Pelqej(0)

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...