Published On: 1 Maj, 2016

Shqiptarja shpallet “Gruaja e vitit 2016” nga Kongresi Amerikan

Artistja dhe ndërmarrsja, Mrika Krasniqi, është nderuar me çmimin “Gruaja e vitit 2016”, nga Kongresi i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, njofton Klan Kosova.

Si një grua e jashtëzakonshme Mrika Krasniqi është nderuar për arritjet e saj në art, film dhe biznes, shkruan NY Elite Magazine.

 Me 21 prill në vitin 2016 senatori i SHBA-ve, Charles Schumer, ka lavdëruar Mirka Krasniqin, për angazhimin e saj që të forcojë lidhjet biznesore mes SHBA-ve dhe Kosovës, Shqipërisë, Maqedonisë dhe Italisë.

Flamuri i Shteteve të Bashkuara të Amerikës është valëvitur mbi selinë e kongresit amerikan për nderë të Mirka Krasniqit.

Mrika Krasniqi është drejtoresha ekzekutive dhe themeluesja e “Nil Production”, Agjenci Shqiptare e Modës dhe e Javës së Filmit Shqiptar në New York.

Ajo po ashtu është bashkë-themeluese e Organizatës Joqeveritare Different, e cila merret me projekte për të drejtat e njeriut, kundër dhunës në familje, kundër trafikimit të qenieve njerëzore, në bashkëpunim me USAID, UNDP, OSCE, Ambasadën Amerikane e të tjera.

Mrika Krasniqi po ashtu ka bashkëpunuar me studio ndërkombëtare të filmit si ZoneX, Imagine-Picture, IDFA, National Geographic e të tjera.

Ajo ka bashkëpunuar në dokumentarin “National Geographic Environment Protection Program” në Columbia dhe më gjerë.

krasnio4

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...