Published On: 20 Nëntor, 2016

Shqiptari fiton titull në “WWE”

Mundësi shqiptar Gzim Selmani, që së fundmi debutoi në divizionin “NXT”, në kuadër të Kampionatit të mundjes së botës të quajtur WWE, mbrëmë ka fituar titullin e parë.

Së bashku me një tjetër garues grupi “The Authors of Pain” fitoi titullin “Dusty Rhodes Tag Team Classic” dhe pas triumfit janë shprehur se s’ka asnjë garues më të mirë se ta.

Këtë e tha në gjuhën shqipe deri sa paralajmëronte fazën e ardhshme drejt debutimit në divizionin e parë të WWE.

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...