Published On: 20 Qershor, 2016

Shqiptarët mahnitin Botën!!! (Video)

Nga Mustaf Shabani

Shqiptaret mahnitin Boten!!!
Me shpirtin e tyre si vullkani,i cili rrezaton vetem miresi,dashuri- PAQE,ata e pushtojne ate !!!
Si bijet e Nena Terezese nuk mund te jene te tjere.
Zoti i bekofte shqiptaret pa pleshtat e kombit te cilet i mbajne te okupuar ata !!!!
Die Sterne Kosovas me Shoten Zvicer dhe te tjere dje i sollen FAT kombetarese sone!!!
Zoti e ka bekuar fatin tone!!!
Perpara shqiptar!!!!

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...