Published On: 10 Prill, 2016

Shqiptarët janë autoktonët e vetëm të Ballkanit

 

Është një libër i shkruar përpara viteve ‘20 të shekullit të kaluar me autor të huaj. Ky libër thotë se Shqiptarët nuk kanë të bëjnë me asnjë popull në Ballkan. Shqiptarët së bashku me Baskët, Bretonët dhe Keltët e Skocisë janë ndër popujt më të vjetër në Europë.
Ata, pra kanë të drejtë ta quajnë veten Autokton.
Hë pra, ai që e ngriti flamurin me fjalët Autokton e kanë rras Brenda, dhe procies ndaj tij ende nuk është përmbyllë, thuhet në librin e sjellur në kujtesë nga Çezar Ndreu.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...