Published On: 9 Gusht, 2016

Shqiptarët e Hasanbegut e përzënë Nikolla Gruevskin (Video)

Kryetari i VMRO-DPMNE-së Nikolla Gruevski dhe kryetari i Qytetit të Shkupit, Koce Trajanovski nuk janë mirëpritur në lagjen e Hasanbegut.

Banorët, siç njofton ina, janë shprehur të revoltuar ndaj Gruevskit dhe Trajanovskit, sepse siç thonë ata janë të pa dëshiruar si pasoj e mungesave të pamjaftueshme të ndihmave të shtetit në këto moment për ta, për dallim nga vendbanimet me shumicë maqedonase ku sanimi i dëmeve po bëhet në mënyrë të shpejt dhe efikase.


“Ku shkon, ku ik”, kështu i drejtohen Gruevskit… by tvshenjaofficial

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...