Published On: 26 Nëntor, 2016

Shqiptarët e harruar të Sanxhakut dhe “boshnjakët” që e ruajnë plisin e flamurin kuqezi (Video)

Kur flitet për shqiptarët në rajon, ata të Sanxhakut në Serbi nuk përmenden thuajse kurrë, sepse ata zyrtarisht nuk ekzistojnë.

Por, çfarë ndodh realisht në këto zona? A ka ende shqiptarë dhe sa janë ata? Pse ka frikë për t’u deklaruar shqiptarë? Pse nuk ekzistojnë zyrtarisht? Sa janë ata sot në Sanxhak?

 “Gjurmë Shqiptare” e gazetarit Marin Mema sjell shqiptarët e Sanxhakut në Serbi.
A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...