Published On: 31 Maj, 2017

“Shqiptarët dhe problemi pellasgjik” i Spiro N. Kondos, tani edhe në biblioteka elektronike

Ja edhe një libër i plotë që ka munguar nëpër bibliotekat elektronike në internet:
“Shqiptarët dhe problemi pellasgjik” – Spiro N. Konda
– Filolog i diplomuar prej fakultetit filosofik të Universitetit të Athinës, Tiranë, 1964; 370 faqe;

Kuvendi i Gjilanit miratoi emrimin e rrugës: "Mërgimtarët e Gjilanit" në shenjë nderimi e falënderimi për kontributin e juaj për Lirinë, Pavarësin dhe Republikën! #Mirësevini n'shpi!
A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...