Published On: 27 Prill, 2017

SHQIPONJA NUK ËSHTË E KRIJUAR PËR KAFAZ

Marjan SEBAJ-SOPI

Shqiponja (Ramush Haradinaj) është i krijuar të jetë i lirë, këtë liri ai e pagoi shtrenjtë dhe tanimë duhet ta gëzoj. Ai është njeri i paqës dhe tolerancës, njeri i mirëkuptimit, njeri bujar, njeri i fjalës dhe besës…Dhe vëllau i tij z, Daut Haradinaj nuk tha asgjë më tepër se: Sërbija (dhe disa të tjerë) po luajnë me zjarrë. Serbia u dogj shpeshherë në atë zjarrë, dhe nëse vazhdon politikën millosheviqiane atëherë prapë do e ketë të njëjtin fat. Këtë do e thoshte çdo politikan dhe njeri i arsyeshëm. Nuk kemi neve njerëz për të dhënë flije therrore, mjaftë kemi dhënë, por nëse e kërkon nevoja, aty jemi.

JEMI ME RAMUSHIN DHE DAUTIN TË GJITHË, ME FAMILJEN HEROIKE HARADINAJ.

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...