Published On: 8 Janar, 2017

Shqipja nga Kosova: Arti nuk njeh limite, gjërat e bukura janë për tu parë…

Është vetëm 20 vjeç, por mjaft ambicioze dhe e guximshme. Shqipe Dreshaj e ka të qartë rrugën që dëshiron të ndjekë…

E zhveshur nga komplekset dhe paragjykimet, modelja shqiptare nuk ka nguruar që të vijë nudo në një set të ri fotografik.

“Arti nuk njeh limite, gjërat e bukura janë për tu parë… Jam plotësisht e pjekur dhe e vetëdijshme për ato që bëj”, ka thënë vajza nga Kosova në këtë intervistë për “Bluetooth” para pak kohëve.

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...