Published On: 23 Gusht, 2016

Shqipëria vetëm me një “spiun” në Maqedoni (Dokument)

Shteti shqiptar ka të angazhuar vetëm një agjent të shërbimit sekret SHISH  (Shërbimi Informativ Shtetëror), informon INA.

Kjo zbulohet përmes listës së publikuar Agjencinë e Prokurimit Publik, pasi që SHISH ka hapur një tender për “për blerje sigurimi shëndetësor”.

Por në dokumentet që shoqërojnë këtë prokurim ndodhet edhe numri i personelit të Shërbimit Informativ të Shtetit në përfaqësitë diplomatike. Edhe agjenti i angazhuar në Shkup është në cilësinë e koordinatorit.

Në Kosovë është një koordinator, ndërsa ai shoqërohet nga 3 pjesëtarë të familjes. Në Belgjikë janë dy koordinator, ku njëri ka dy pjesëtarë në familje dhe tjetri një. Nga një punonjës i SHISH është në Serbi, Itali e Greqi. Gjithsej, Shërbimi ka 7 koordinatorë.

tabela

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...