Published On: 26 Janar, 2016

Shqipëria të padis për gjenocid Turqinë, Greqinë e Serbinë

 

Gjergj Deda

 

Drejtësia në Shqipëri duhet të fillojë me dënimin e të gjitha tradhtive të mëdha ndaj kombit në këto 100 vitet e fundit, të dënoj zyrtarisht të gjitha gjenocidet e pushtimet Turke, Serbe e Greke, të dënojë krimet e diktatorit Enver Hoxha dhe të diktaturës së tij më të egër në Europë ndaj popullit të tij, për krimet e tij e të sigurimit të tij 50 vjeçare më të rrezikshëm komunist, të dënojë të gjitha mbeturinat pasardhëse politike të Enver Hoxhës, të dënojë të gjitha klanet kriminale mafioze politike e fetare antishqiptare të zhvilluara në këto 25 vjet, të dënojë korrupsionin më të lartë në Europë që ka goditur Shqipërinë. Çdo hetim, çdo gjykim të bëhet në interes të sigurisë kombëtare shqiptare, hetime e gjykime për gjenocidet, për pushtimet, për krimet e luftës, për krimet e komunizmit, për krimet e tradhtisë ndaj kombit e atdheut, hetuesi e gjykime për krimet 50 vjeçare komuniste, për kriminalitetin e këtyre 25 viteve e të korrupsionit politik e fetar, çdo ligj për këto çështje të mëdha kombëtare duhet të shkruhet në kushtetutë që të funksionojë përgjithmonë në shërbim të kombit e jo kundër kombit siç ka funksionuar deri më sot. Por, të zhvillojmë një drejtësi në të gjitha fushat e jetës, të marrim të mirat nga Europa dhe nga Bota e zhvilluar, të krijojmë një Kushtetutë në shërbim të popullit, të kontrollojë të gjitha forcat politike e fetare për shërbimin e tyre ndaj kombit e atdheut.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...