Published On: 22 Janar, 2016

Shqipëria është jo vetëm Kosova por nga Molla e Kuqe e deri në Gjirin e Artës ku ka qenë!

Kosova është Shqipëri Veriore. Flamuri kombëtar është flamur i të gjithë shqiptarëve, pavarësisht se momentalisht janë të ndarë në gjashtë shtete, pa vullnetin e tyre. Kufijtë që ndajnë sot shqiptarët ngelin kufij kolonialë. Shqipëria e Bashkuar nuk është një akt i vetëm, por proces, prandaj është e pashmangshme që për të arritur te qëllimi përfundimtar të kalohet nëpër disa faza të përkohshme, por që janë në funksion të synimit përfundimtar, ndër to është edhe faza e përkohshme e pavarësisë së Shqipërisë Veriore (Kosovës), por që nuk është zgjidhje e përhershme. Qëllimi përfundimtar është jetësimi i Shqipërisë së Bashkuar, bazuar në aktin juridik të 28 Nëntorit 1912. Prandaj, ambasadorja franceze në Kosovë, Marsye Daviet dhe të gjithë ambasadorët tjerë diplomatik në Prishtinë, le ta dinë mirë se Kosova është Shqipëri, por jo vetëm Kosova por nga Guri i Kuq te Molla e Kuqe e deri në Gjirin e Artës ka qenë, është dhe përjetësisht do të jetë Shqipëri.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...