Published On: 15 Korrik, 2017

“Shqipëria e shitur”..! e ortakëve faqezinj!

Një Veting për të zhbërë “Shqipërinë e shitur”…!

Nijazi Muhamedi

Në Malin e Robit dhe rrotull tij në Shqipërinë e shqiptarëve ka vite e vite që është ngritur edhe një “Shqipëri e shitur” nga shqipërirrënuesit dhe shqipërituxharet “gjithëkombëtarë” nga Prishtina, Shkupi e Tetova me ortakët e shqipërirrënuesve dhe shqipërishitësve të tapiave të Shqipërisë së Përhershme, horra faqezinj të kësaj shëmtie atdheshitjeje “gjithëshqiptare”.

Së këndejmi, Vetingu i Tiranës, ky pastrim i halleve politike shqipërirrënuese nuk mund të jetë i plotë pa e shtrirë këtë Veting të shqipërirrënuesve brenda me ortakët e tyre të shitjes “gjithëshqiptare” të tokave të ndara “gjithëshqiptare” që me “kapital të përzier”, atdheshitësit e këtejmë, me vulën e atdheshitësve të andejmë kanë ngritur në Malin e Robit turpin “gjithëshqiptar” të “Shqipërisë së shitur”, te cilen ne emer te tyre e menaxhojne ish-shofere, ish-bodigarde ishkryeministrash, ishpresidentesh shteti e partish, qe ne fakt perben nje pasuri e fshehur e tyre qe mund te ndodhe mos t’i kape e sekuestroje Vetingu per ata brenda, dhe te mos i turperoje kombetarisht Vetingu keta zoterit e atdheshitjes nga jashte; të cilet, ne emer te tyre menaxhojne pasurine e atdheshitjes se atyre brenda qe e kane ngritur ne Shkup,Gostivar e Mavrove faqezinjte e Shqiperise se Perhershme me kapitalin e perbashket nga “Platforma e Shqiperise se Shitur”..!

Shtrirja e Vetingut ne dy cepet e “Shqiperise se Shitur”, nga Mali i Robit gjer ne Shkup e Gostivar e Tetove per te kapur tuxharet e perzier “gjitheshqiptare” perben nje obligim kombetar te pacenueshem per shpetim te Shqiperise se Andejdrinit dhe te kesaj te kendejdrinit..!

Dhe kjo pune,e mbare qofte nese e nis Rama per t’i zhbere njato copera “Shqiperie te shitur” brenda Shqiperise se Perhershme nga ajo”cope Shqiperie” e mbetur nga coptimi i “Shqiperise se Teresuar”..! Shqiptari.eu

Kuvendi i Gjilanit miratoi emrimin e rrugës: "Mërgimtarët e Gjilanit" në shenjë nderimi e falënderimi për kontributin e juaj për Lirinë, Pavarësin dhe Republikën! #Mirësevini n'shpi!
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...