Published On: 12 Nëntor, 2016

Shqipëri-Izrael, këto janë formacionet zyrtare

Më pak se një orë na ndajnë nga takimi mes Kombëtares së Shqipërisë dhe asaj të Izraelit.

Favorit është Kombëtarja e shqiptarëve, por nuk pritet jetë një ndeshje e lehtë, ndërsa më poshtë keni formacionet zyrtare.

capture-20161112-194445capture-20161112-194501

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...