Published On: 17 Shkurt, 2016

Shpëtoje Kosovën nga ferri i paditurisë!!!

  • PAQE = LIRI-PAVARËSI-DEMOKRACI
  • PROTESTË PAQËSORE për rrëzim të krimit dhe paditurisë!!!

Mustafë Shabani

Me policinë për shtet ligjor dhe rrëzimin e qeverisë kriminale!!!
Vetëm imponimi dorëheqjes së rektorit Prof.Dr.Ramdan Zejnullahut përmes luftës së flliqtë speciale të organizuar nga padituria dhe krimi, i cili sundon vendin do të mjafton për protesta masive dhe rrëzimin e saj!!!

I nderuari rektor prof.Dr. Ramadan Zejnullahu

Ti ishe shpresa dhe besa e dijes. Ti i fitove zemrat e të gjithë atyre që duan Dardanin dhe ky numër nuk shprehet me përqindje, por me popull ai ishte dhe mbetet pas teje!!! Derisa në kreun e vendit është padituria, jovlera, johumanja dhe josocialja, hajdutëria dhe korrupsioni, vrasjet pas shpine, dhe pasiguria, burgut dhe kaosit të quajtur Kosovë nuk i duhen vlerat siç është prof.Dr. Ramadani dhe një mori e të tillëve me të cilët u krenuam në ish-jugosllavi dhe Europë, me të cilët u mbajt gjallë dija dhe vlera shkencore, mirëpo tani në tempullin e dijes pafundësisht duhet të sundoj mosdija dhe ahmakia e bajraktarëve të dhunshëm të mëhallave tona, Zoti i mallkoftë të tillët!!!

O krijuesi ynë shpëtoje atë vend nga ferri i paditurisë!!! Bekoje o Zot rektorin e dijes me kolegët e tij!!! E nesërmja nuk shihet pa diell!!! Ajo është e dijes, Zot bekoje atë dhe Dardaninë!!!!!

Ps.Foto e vajzës sime studente në Universitetin e Freiburgut derisa ishte për vizitë në Kosovë

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...