Published On: 3 Janar, 2017

Shpërthen ndaj Ermal Mamaqit: Lojë e ndyrë me Linda Morinën

Sociologia  e njohur kosovare Sibel Halimi ka reaguar ndaj Ermal Mamaqit dhe emisioni te tij, i cili sipas saj ka keqpërdorur një njeir me probleme për popllaritet në emision.

Tallja me Linda Morinën ka filluar t`i tejkaloj kufijtë territorial të Kosovës. Këtë më së miri e tregon përfshirja e saj në televizionet e Shqipërisë. E vetmja mysafire nga Kosova në emisionin “Xing me Ermalin” (pavarësisht nëse të tjerë të ftuar kanë anuluar pjesëmarrjen), ishte Linda. Kjo është lojë e ndytë e televizioneve që asnjëherë nuk bëjnë përpjekje për ta emancipuar shoqërinë dhe individin, por me perfiditetin më të lartë shfrytëzojnë injorancën, të cilën e promovojnë si vlerë!

Linda Morina është një qytetare me aftësi të kufizuara që është bërë objekt humori dhe talljeje në rrjetet sociale për shkak të manisë së saj për të kënduar bejte për cdo personazh publik apo ngjarje të ditës.

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...