Published On: 20 Maj, 2017

Shpërthejnë batutat me Komandant ROGNERI

Afrimi i fushatës zgjedhore i ka bërë shqiptarët më kreativ si duket. Talljet dhe shpotitë kanë marrë hov, me tituj, tekste dhe me figura. Ja një prej tyre ua sjellë Shqiptari.eu

Sipas një pjese shqiptarësh, ky e projektoi dhe organizoi edhe e fitoi luften me Serbinë,

Mundet, mundet të jetë sikur thoni juve, por juve nuk po sllini prova për të vërtetuar pretendimin tuaj”, shkruan në fb “Klubi shqiptar”, ndërsa këtë shënim e shoqëron me një fotoimazh satirik për presidentin e vendit, Hashim Thaçin, me legjendën “I juaji Hashim Thaqi”. Shqiptari.eu

 

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...