Published On: 18 Janar, 2016

Shpend a e ka pa edhe këtë zonë në Prishtinë! (Foto)

Komuna e Prishtinës ka njoftuar se të gjitha rrugët dhe trotuaret e kryeqytetit janë të pastruara dhe të kalushme për vetura dhe qytetarë. Pro disa trotuare nëpër kryeqytet vazhdojnë të jenë të papasturara nga bora, shkruan ORAinfo.

Në disa foto të siguruara nga një lëxues i ORAinfo shihet se një trotuar përballë Akademisë së Shkencave dhe Artëve të Kosovës është i papastruara dhe kalimtarët dëtyrohen të ecin nëpër rrugë.

Madje nga fotot shihet se shtresa e borës në këtë pjesë të trotuarit është rreth 30 centimetra.

Sipas qytetarëit që i ka bërë edhe fotot, asnjë punëtor nga kompanitë e kontraktuara nga Komuna e Prishtinës nuk ka shkuar t’i pastrojë trotuaret në këtë rrugë, duke ua vështirësuar lëvizjen e lirë të qytetarëve. /ORAinfo/

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...