Published On: 20 Maj, 2017

Shpallen emrat e ministrave të rinjë

TV Sitel i afërt me VMRO-DPMNE ka nxjerrë emra të kandidatëve për ministra duke u thirrur në burime partiake.

Oliver Spasovski – ministër i MPB

Zoran Verushevski – shef i DSK

Mila Carovska ose Frosina Remenski – ministre e Punës dhe Politikës Sociale

Dragan Tevdovski ose Kire Naumov – ministër i Financave

Teuta Arifi – ministre e mbrojtjes ose e jashtme

Radmilla Sheqerinska – ministre e eurointegrimeve

Nikolla Dimitrov – ministër i jashtëm

Jovan Despotovski – ministër i Transportit dhe Lidhjeve

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...