Published On: 19 Janar, 2016

Shokuese! Njerëzit nuk vdesin nga kanceri por nga kimioterapia

Dr. Hardin H. Jones ka më shumë se dy dhjetëvjeçare që kishte përqendruar studimet e tij në çështjet që lidhen me kancerin. Gjetjet e tij kanë çuar në një përfundim tronditës.

Ai thotë se objektivi i vetëm i trajtimeve konvencionale të kancerit është fitimi. Sipas Dr. Hardinit dhe statistikave të dala, kimioterapia është një metodë e paefektshme kur bëhet fjalë për shërimin e kancerit. Sipas tij, shumica e njerëzve që i janë nënshtruar kimioterapisë, kanë vdekur për shkak të dhimbjeve të mëdha që ua ka shkaktuar ajo.

Dr. Hardin shton gjithashtu se njerëzit të cilët nuk i nënshtrohen kimioterapisë jetojnë mesatarisht 12 vjet më gjatë sesa pacientët që i janë nënshtruar asaj.

Si rezultat i hulumtimit të tij të gjatë, Hardin arriti në përfundimin se terapitë konvencionale kundër kancerit reduktojnë jetëgjatësinë dhe përkeqësojnë shëndetin. Ai këmbëngul në faktin se mediat duhet të jenë më informuese dhe edukuese në lidhje me këtë fakt. Ky studim është publikuar në revistën “New York Academy of Sciences”. Kimioterapia, përveç qelizave të këqija, shkatërron edhe qelizat e shëndetshme.

Dr. Hardin ka punuar si profesor i fizikës mjekësore dhe fiziologjisë në Kolegjin “Berkely” dhe për më shumë se 20 vjet ka studiuar efektet e kimioterapisë tek pacientët me kancer.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...