Published On: 5 Maj, 2016

Shokuese: Kadri Veseli, 80 %, të shqiptarëve do të ikin tani! Serbia na ka invaduar

 

Kadri Veseli, thotë se ne kemi një invadim nga Serbia, dhe do të ikin 80 %, të shqiptarëve tani!, duke iu referuar liberalizimit të vizave. Këtë sapo e tha në TVKlan, ndërkohë që gjatë gjithë kohës lëvdohej se çfarë ka arritur ai, dhe UÇK-ja.

Merreni me mend njeriu që po lavdërohet për udhëheqje të luftës, për sukses gjatë luftës dhe pas luftës, për bashkëpunim dhe fuqi, për sukses edhe të tanishme, dhe thotë se Serbia kurrë nuk ka qenë më e pranishme se tani!, atëherë a nuk është kjo situatë e mjerë, pikërisht për shkak dështimit të PDK-së, të kësaj klase politike që e ka krijuar SHIK-u i tij, dhe po ashtu e ka krijuar edhe këtë koalicion qeverisës dhe që e imponon dhe udhëheq me të.

Ky po tregon se çfarë përbindëshi fsheh në vetvete, çfarë personaliteti i rrezikshëm, më saktë një njeri me sëmundje psikike që nga shumë psikolog konsiderohet njeri me personalitet të shumëfishtë, dhe nuk e din se cilin personalitet ta shfaq në momente të caktuara.

Që krijon kakofoni fjalësh, për të mbuluar paaftësinë e tij. Ndërkohë, që moderatori thotë se nuk do të flasim për SHIK-un sepse kemi pasur

“Vendi ka qenë i rrezikuar denjësisht”?

“Pse krijohet arsimi”?, janë vetëm disa nga fjalitë pa pikë kuptimi, kundërthënëse, që zbulojnë paditurinë mesatare të tij, por kjo është e keqja më e vogël e kryetarit të ardhshëm të PDK-së, pa pikë konkurrence.

Nuk ka faj bashkësia ndërkombëtare, ajo është e suksesshme, qeverisja e suksesshme, SHIK-u i suksesshëm, dhe të gjitha janë në rregull, por ne jemi të invaduar, dhe shqiptarët do të ikin. Çfarë duhet të thotë një njeri, që të largohet nga politike, dhe të shpihet në neuropsikiatri? SHQIPTARI.EU

LEXONI edhe:

http://www.shqiptari.eu/shokuese-kadri-veseli-80-te-shqiptareve-do-te-ikin-tani-serbia-na-ka-invaduar/

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...