Published On: 12 Gusht, 2016

Shkupi me liqen barok dhe diga në mes të Vardarit

Për shkak të ndërtimit të rrotës panoramike, në lumin Vardar janë ndërtuar tre piedestale prej betoni, ku rreth tyre është vendi i madh neutral, dhe fuqia e rrjedhjes së lumit prej 30 metra, tani reduktohet për 10 metra, transmeton Telegrafi Maqedoni.

Për shkak se është ngushtë, pas galerës së parë të anijes në drejtorinë e ELEM, pastaj në selinë e qeverisë së Maqedonisë, kishte një lum që derdheshte në liqen, në mëngjes.

 Në rrugën për këmbësor te uji Vardar, për shkak të digës, Vardari mbushet prej ujit që vjen nga Gostivari, përmes Tetovës dhe gjithë Pollogut, ku një pjesë e mbeturinave përfundojnë në lum. /Telegrafi/
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...