Published On: 15 Qershor, 2017

Shkarkime në PDK

Partia Demokratike e Kosovës, dega në Gjakovë, ka njoftuar sot se ka marrë vendim që ta shkarkojë nga të gjitha pozitat në PDK, Dijana Çarkaxhiu.

Çarkaxhiu ka qenë drejtoreshë e Arsimit në komunën e Gjakovës, ndërsa dje ajo ishte shkarkuar nga kjo pozitë nga kryetarja e Gjakovës bashkë me dy drejtorë të tjerë dhe nënkryetarin e Gjakovës që vijnë nga PDK-ja.

Për Çarkaxhiun, Kusari-Lila ka thënë se mund ta vazhdojë punën si drejtoreshë, por me kusht që të jetë e pavarur, e jo në PDK.

Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...