Published On: 23 Maj, 2016

Shikoni të gjitha fotot që miqtë tuaj i kanë pëlqyer në Facebook

Ekziston një mënyrë e thjeshtë për t’i parë të gjitha fotot që i keni pëlqyer në Facebook, gjithashtu edhe fotografitë që miqtë dhe familjarët tuaj i kanë pëlqyer gjithashtu.

T’i shihni të gjitha fotot që i keni pëlqyer është lehtë, e gjitha çfarë duhet të bëni është të shkoni në shiritin e veglave në faqen e profilit tuaj në Facebook dhe të kërkoni: “Photos liked by me”.

Nëse dëshironi t’i shihni të gjitha fotografitë që miqtë tuaj i kanë pëlqyer, atëherë shkruajeni “Photos liked by…” ndjekur nga emri i personit që dëshironi.
Gjithashtu, ju mund t’i filtroni fotot sipas vitit, vendit dhe nga kush ishin postuar. Kjo vegël ju mundëson që t’i shikoni të gjitha fotografitë që i keni pëlqyer, prej kur jeni regjistruar në rrjetin social.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...