Published On: 4 Shtator, 2016

ShIK-u, UDB-a, G2 janë të përzier në padrejtësinë e vëllezërve Ramadani

 

Faton Ramadani

Ferat Shala duhet të ndalet me propagandwn që po bën përmes nipërve e rrjetit të tij propagandues.
Po të përgjigjem publikisht Ferat për propagandimin që po i bëni se Miliami fare nuk ka interes nga ne përveç se është bind se djemtë janë në burg pa faj dhe nuk pushoj më duke kërkuar vetëm drejtësisë, është e vërtetë se drejtësia e rastit tonë që montuan do t’ju kushtoj shumë atyre që bën këtë montim.
Ti Ferat publikisht tha në televizionin tribuna se nga viti 2008 e keni lën kanunin, se tash kemi shtet e ligj, pasi ti paske përdor deri në atë vit kanunin, a mundesh të më tregosh pse u bë lista propaganduese se trimi Burim Ramadani, u dënua me shokë për Hamez Hajren, kur dihet se lënda është thirr Skender Halilaj e të tjerët?
Ferat ti duhesh ta marrësh një avokat të mirë e të mbrohesh nga akuzat e Shpresim Ukes për këtë rast ose nëse i keni kanalet e nëntokës hala përdori për ta mbyllur atë akuzë që ti përfshihesh me një person të fuqishëm në atë krim që ne mendojmë se akterët që urdhëruan vrasjen montuan rastin vëllezërve të mi, në qoftë se ti del fajtor dhe del e vërtetë ajo çfarë thotë Shpresim Uka, unë ty nuk të bëjë lista propaganduese tinëzare si qyqar po që don edhe në këngë folklorike të qesë, por populli do të vlerësoj.
Ferati të gjithë ata që janë të përfshirë nga dëshmitarët në padrejtësinë e vëllezërve ju them kujdes se nuk tolerojmë më, me propagandat e juaja.
Ferat Shala e Fadil Demaku ishin nga Drenasi shefat e SHIK-ut, që duhet edhe të bëjnë publikë raportin e rastit që do ishte shumë në interes të drejtësisë.
Në ditëlindjen e Burimit ishin edhe dy persona të Fadil Demakut kurrë nuk u akuzuan as nuk u dyshuan edhe pse ishin të gjithë së bashku në ditëlindje e t’pafajshëm të gjithë.
ShIK-u, UDB-a, G2 janë të përzier në padrejtësinë e vëllezërve Ramadani.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...