Published On: 2 Shkurt, 2016

SHIK-u dhe banditët e tij plaçkitën mbi një miliard euro!  

 

  • “Nuk duhet t’i lejojmë këta këlyshët e Serbisë as në rrugë me dalë, sepse i kanë shumë borxhe popullit shqiptar!!!”

 

Murat Jashari në letrën e tij publike, që ai e quan të shenjtë, ku parashtron afër 1500 pyetje për Hashim Thaçin thotë se ka informacione se SHIK-u ka mbledhur 200 milionë euro në vit në mënyrë të paligjshme, dhe nuk ka dhënë llogari për asnjë cent.

Nëse kjo ka ndodhur  atakanëmbledhur mbi 2 miliardë dollarë për të paktën 10 vjet nga 1998 deri në 2008, kur e ka deklaruar shuarjen e aktivitetit, edhe pse askush thuaja nuk beson që është shuar kjo organizatë, pavarësisht se formalisht nuk ekziston, dhe madje si e tillë nuk ka dokumente që ka ekzistuar, pra veç jo formale. E nëse ka ndodhur nëmyrë graduale, ata sërish kanë mbledhur jo më pak se një miliard euro, të cilat nuk dihet se ku kanë përfunduar.

Ai veprimtarinë e SHIK-ut, por edhe të figurave kyçe të PDK-së e lidh, përkatësisht i konsideron bashkëpunëtor të UDB-së serbe.

“Shef i SHIK-ut pranon me gojë të vetë se bashkëpunon me shërbimet serbe, çka kërkon populli më shumë prej SHIK-ut, PDK-së????? PDK-ja dhe SHIK-u propagandonin se Nazim Bllaca është njeriu i Serbisë, tash po del se edhe vet shef i SHIK-ut është njeriu i Serbisë? Nazim Bllaca paska pas të drejtë kur thoshte se janë njerëz të Serbisë për Kadri Veselin, Fatmir Xhelilin, Shukri Bujen, Xhavit Halitin etj…”, pyet dhe vlerëson Jashari.

Më tej ai ia kujton opinionit publik deklarimet e Veselit se ka bashkëpunuar me shërbimet sekrete serbe. “Vetë me gojë të vetë Kadri Veseli deklaron se bashkëpunon me shërbimet Serbe, apo jo? Çka i thonë kësaj pune? Nuk duhet t’i lejojmë këta klyshat e Serbisë as në rrugë me dalë, sepse i kanë shumë borxhe popullit shqiptar !!!”, thotë ai.

Sipas Muratit ka vetëm një dilemë si të quhet një njeri i tillë: “Njeriu që thotë me gojë të vetë se bashkëpunon me Serbi, si duhet ta thirrim këtë njeri? Termi tradhtar apo bashkëpunëtor?”.

Ai më tej i referohet vlerësimeve zyrtare, që Amerika e konsideron «Elitën Politike» të Kosovës si banditokraci (raport zyrtar të Foreign Policy datës 26/02/2011)”.

Ndërsa, duke iu referuar raportit, tjetër nga Daniel Phillips për Komitetin Kombëtar i Politikes së Jashtëm Amerikane (1 maj 2010 google Daniel Phillips), rikujton se SHIK-u ka mbledhur në rrugë kriminale mbi 200 milionë dollarë në vit. “Në raport a thuhet SHIK-u merr 200 milionë dollarë në vit nëpërmjet ryshfetit, grabitjeve dhe shantazhit?”, pohon ai.

“Në vazhdim a thuhet struktura e SHIK-ut është një lidhje kriminale mes shqiptarëve dhe serbëve?”. Shqiptari.eu

 

Nga Letra e shenjtë për Hashim Thaçin

 

 

Murat Jashari: manastiri337@gmail.com

 

 

Lexo ende:

 

 

http://www.shqiptari.eu/pse-ldk-ja-heshte-per-helmimin-e-rugoves-nga-vete-shik-istat-dhe-udb-ashet-video/

 

http://www.shqiptari.eu/a-ishin-kontribut-lufte-netet-qe-i-kalonit-me-prostituta-kur-populli-masakrohej/

 

http://www.shqiptari.eu/ilmi-recica-nr-2-i-shik-ut-shok-i-ngushte-i-sasha-mihallkov-qe-vrau-trimat-ne-kumanove/

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...