Published On: 23 Mars, 2016

Shënohet Dita Ndërkombëtare e Tuberkulozit

Me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Tuberkulozit, sot Ministria e Shëndetësisë në bashkëpunim me institucione të tjera relevante do ta shënojnë këtë ditë me qëllim vetëdijesimin e qytetarëve rreth sëmundjes.

“Ministria e Shëndetësisë, Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike, OJQ KeA, Fondi Global, CDF dhe Shoqata e Pulmologëve të Kosovës, me datën 23 dhe 24 Mars 2016 do të shënojë Ditën Botërore të Tuberkulozit në të gjitha qendrat Rajonale të Kosovës: Prishtinë, Pejë, Gjakovë, Prizren, Ferizaj, Gjilan dhe Mitrovicë”, thuhet në një njoftim të ministrisë.

Për këtë qëllim do të ketë aktivitete të shumta duke filluar me konferencën për shtyp, tryezën e rrumbullakët, shpërndarja e materialeve edukativo shëndetësore, mesazhet në radio, në rrugë do të barten pano të vendosura në trup, me porosi edukativo shëndetësore me moton “SË BASHKU TA MUNDIM TUBERKULOZIN”.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...