Published On: 28 Mars, 2016

Shenjtërit tanë e mjelin miletin, në Indi mileti e mjel lopën!

 

Agim Vuniqi

E çfarë duhet të jetë qëndrimi i këtij pushteti antipopullor për politikën dhe gjendjen politike në Kosovë, kur ministri i drejtësisë e quan kryetarin e vet si lider nacional, ai tjetri Enver Hoxhaj e quan kryetarin e partisë si të shenjtë, nuk kam ditur që janë aq shumë religjioz, dhe pa asnjë procedurë fillestare graduan shenjtorin, pa dëshmuar së paku një mrekulli shërimi, apo diçka që i veçon nga të tjerët…dhe mburren për këtë, tash kuptova pse India nuk e ka pranuar Republikën e Kosovës, ngase shumica e popullatës religjioze atje e konsiderojnë lopën si të shenjtë dhe të dobishme, ajo milet, jep qumësht, ka proteina, prej saj prodhohen bylmetet tjera si kosi, djathi…, ky yni e mjelë miletin…

Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...
Loading...