Published On: 30 Prill, 2017

Shehu ka një porosi për ministrin Agim Nuhiu…

Historiani i njohur shqiptar dhe përfaqësues i Ballit Kombëtar, Eugen Shehu kërkon nga Ministri i Punëve të Brendshme, Agim Nuhiu të japë dorëheqje me të gjithë ministrat dhe zv/ministrat shqiptarë, njofton agjencia e lajmeve INA.

“EDHE UNË JAM ZIADIN SELA.Ministri Agim Nuhiu të japë dorëheqje me të gjithë ministrat dhe zv/ministrat shqiptarë.Të thiret Këshilli Kombëtar i Emergjencave me një organ drejtues nga Partitë Shqiptare në Fyrom për mobilizim mbarëkombëtar.Ne Balli Kombëtar do ti mbeshtesim me gjitha resurset tona morale e fizike”, deklaroi Shehu.

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...