Published On: 11 Maj, 2016

Shala: Udhëheqja e kryeqytetit të fillojë me qasje tjetër, pa molotov e maska zyresh politike

Asambleisti i Lidhjes Demokratike të Kosovës në Kuvendin Komunal të Prishtinës Flamur Shala, ka ftuar udhëheqjen e kryeqytetit që të ndërrojnë qasje në qeverisje të Prishtinës, në mënyrë që në vitin e fundit t’i kthehet shpresa qytetarëve për realizimin e projekteve të premtuara.

Postimi i plotë i Flamur Shalës në Facebook:

“Nuk është se ai që merret me politikë duhet të heshtë nganjëherë! Por, ajo që shkakton vetiu një lloj heshtjeje, është stabiliteti i mundshëm politik i rikthyer, me përpjekje të reja angazhimi të institucioneve të Republikës, (së paku pa molotov e maska zyresh politike) në njërën anë, dhe është mundësia që udhëheqja e kryeqytetit të fillojë me qasje tjetër qeverisëse në Prishtinë, që viti i fundit i këtij mandati t’i rikthejë shpresat e qytetarëve për realizimin e projekteve të premtuara”, ka shkruar ai.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...