Published On: 9 Shkurt, 2016

Shahini promovonte fabrikën e djalit të tij

  • Agim Shahini, kryetar i AKB-së, Besim Beqaj, ish-ministër i financave dhe Fadil Ismajli, ish- ministër i Zhvillimit Ekonomik më 25 nëntor të vitit 2013 promovuan hapjen e një fabrike në Vushtrri.

“Hemo Agrokos” është fabrikë e përpunimit të plehrave artificiale. Por Shahini nuk tregoi publikisht se ishte duke u promovuar firmën e djalit të tij, Visarit.

Emisioni “Ekonomia me Erëzën”, e pyeti Shahinin lidhur me fshehjen e këtij fakti.

“Pikërisht djali im është ai që e ka mbajtur edhe fjalimin dhe aty nuk ka ardhur askush të më pyes se kush është ai. Në karrierën time kam prerë shumë shirita. Unë jam krenar me punën e tij dhe me arritjet e tij dhe që ka arritur të marrë në supet e veta një punë kaq të vështirë”, tha Shahini, raporton Koha.net.

Kreu i AKB-së shtoi se nuk mund të ia mohoj djalit të tij që të merret me biznes.

“Si djali im si djali i kujtdo qoftë, ka të drejtë të ketë jetën dhe punën e vet. Askush nuk guxon që të ia marrë të drejtën dhe t’ia mohoj pse është djali i dikujt. Aty isha së bashku me shumë ministra dhe çdo gjë ishte transparente”, deklaroi Shahini.

Shahini komentoi edhe raportimet e medieve se në këtë fabrikë janë të përfshirë edhe biznesmenë serbë.

Mediat kanë raportuar se djali i tij është bashkëaksionarë me biznesmenë serbë përkundër deklarimeve që Shahini bën kundër produkteve serbe.

Shahini deklaroi fillimisht se ortakët e djalit të tij janë kroatë e hungarezë, por nuk mohoi mundësinë që të jenë edhe serbë.

Pohoi se nuk është shumë i sigurt për kombësinë e tyre dhe se nacionaliteti në biznes është i parëndësishëm.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...