Published On: 26 Shkurt, 2016

S’FITOJË THAÇI, POR, HUMBI OPOZITA JO QYTETARE!

Fadil Maloku

1.Edhe një betejë opozitare (por, jo edhe qytetare!) u humb! Por, lufta (me mjete demokratike) duhet të vazhdoj!

2.U vërtetua teza ime se; pa një riorganizim, pra, pa një ristrukturim (klasor) e pa një fuzionim të të gjitha potencialeve e diversiteteve; sociale, politike, kulturore, intelektuale, ideologjike (më pak!) opozitare dhe qytetare, demokracia, dhe pluralizmi akoma do mbetën vetëm dëshira dhe synime imagjinare në Kosovë!

3.Uroj, që ky reflektim social të ndodhë sa më shpejt, jo për inati të qeverisë, e as të opozitës, por, për hirë të; gjakut të derdhur, gjeneratave të reja dhe gjithë qytetarëve të Kosovës!

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...