Published On: 26 Tetor, 2016

Selimi: Krerët e UÇK-së u dënuan me dëshmi të rreme

Një prej themeluesve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Rexhep Selimi ka shprehur keqardhjen e tij për sistemin e drejtësisë i cili ka dënuar krerët e UCK-së.

Selimi në emisionin “Republika” me Dardan Gashin, ka thënë se ka shpresuar që puna nuk do të shkojë deri në këtë pikë kur ish krerët e UCK-së do mbaheshin dhe dënoheshin për luftën e tyre.

“Janë dënuar njerëz jo me dëshmi por me dëshmitarë të rrejshëm.

Vet aktakuza nuk ka të bëjë me sjelljen e drejtësisë në këtë vend por me një atak të radhës për atë qe ata njerëz përfaqësojnë e që është Ushtria Çlirimtare e Kosovës.

Ata janë dënuar jo për atë që janë por për atë që përfaqësojnë e që është lufta për liri e shqiptarëve.” Ka thënë Selimi.

E dhimbshme është sipas Selimit që këto dënime kanë të bëjnë me luftën e UCK-së.

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...