Published On: 13 Shkurt, 2016

Selia e shenjtë: Papa Françesku do të vizitojë Kosovën dhe do ti jap vërejtje kishës ortodokse serbe

Nga burime konfidenciale konfirmohemi se Vatikanit Papa Françesku në muajn shtator do të vizitojë Republikën e Kosovës.
Përfundimisht vendimi i Këshillit Papnorë ka vendosur që Papa Françesku do të kryej vizitën e tij të parë historike në Republikën e Kosovës me rastin e Shejtërimit të bijës Shqiptare bamirëses me famë botërore Nënë Tereza.
Me rastin e kësaj vizite pritet që nga Selia e Shejtë të jepet dhe vendimi i njohjes së Republikës së Kosovës dhe paprekshmërinë e territorit të Saj nga politika sllave dhe Kisha Ortodokse Serbe.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...