Published On: 21 Dhjetor, 2015

‘Selfie, me alienë’, fotografia që po tmerron internetin

“Daily Mail”, ka shpërndarë fotografinë e gruas ruse, Olesya Podkorytov, e cila tregon në sfond një krijesë të çuditshme. Gjatë shkrepjes gruaja nuk ka vënë re asgjë, duke e hedhur më pas foton në rrjetet sociale.

Më pas ajo vuri prezencën e çuditshme të një alieni në sfond. “E ngarkova foton në faqen time të rrjetit social, dhe u habita nga pyetjet e shumta dhe vëzhgimet e njerëzve. Vetëm më pas e kuptova që bëhej fjalë për një krijesë të çuditshme që ndodhej në fotografinë time”, tregon Olesya.
Sigurisht që për ‘alienin’, në fjalë ka edhe hipoteza të tjera: fotografia mund të jetë modifikuar, ose mund të bëhet fjalë për ndonjë person të maskuar si alien. Alternativa tjetër është ajo e një iluzioni optik, një lojë dritash, hijesh e refleksesh që ka gjeneruar imazhin e çuditshëm.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...