Published On: 5 Korrik, 2017

Seks – skandal në një televizion publik në Maqedoni, ja e vërteta?! (FOTO)

Në njërin nga televizionet publike ka ndodhur skandal seksi ku është implikuar pronari dhe një udhëheqëse. Kjo është reflektuar edhe në televizionin, pasi që janë marrë me të disa portale. Skandali ka shpërthyer në portalin dokaz, ku është përshkruar se çka në të  vërtetë ka ndodhur. Ja linkun më poshtë. 

http://www.dokazm.mk/seks-skandal-vo-edna-utrinska-programa-na-tv-sitel-zoshto-voditelkata-ne-e-veke-tamu/

Ky tekst është pjesë e rubrikës thashetheme dhe se redaksia jonë nuk mban përgjegjësin.

 

Kuvendi i Gjilanit miratoi emrimin e rrugës: "Mërgimtarët e Gjilanit" në shenjë nderimi e falënderimi për kontributin e juaj për Lirinë, Pavarësin dhe Republikën! #Mirësevini n'shpi!
A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...