Published On: 13 Nëntor, 2016

Sekreti i flokëve të Donald Trump

Jo pak herë është diskutuar në publik dhe në media për flokët e Donald Trump, tashmë Presidenti i ri i Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Një parukier, Amy Lasch 52 vjeç, i cili ka punuar dikur për miliarderin amerikan, ka treguar sekretet sa i përket formës së flokëve të Trump.
“Kur pashë flokët e tij në pjesën e pasme, mendova menjëherë se nuk ishte prerje e një parukieri. Ishte e frikshme. Boja e flokëve nuk ishte në rregull. Ngjyra ishte përhapur në pjesën e sipërme dhe jo në anësore, siç duhet të jetë në fakt.

Ishte dikush në rrethin e ngushtë të Trump që kujdesej për flokët e tij, pra ja priste dhe lyente. Ndoshta gruaja apo vajza e tij”, thotë ish-parukieri i Trump.

52-vjeçari hodhi poshtë zërat se presidenti i zgjedhur i SHBA përdorte paruke apo se kishte bërë transplant flokësh.

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...