Published On: 2 Korrik, 2016

Se koha është Shqipërinë ta bëjmë një me Ilirinë

 Ilir Berisha

Ma keni zënë Diellin po rrezet depërtojn tek unë,
Mi kini vu prangat në këmbë dhe duar po unë levizi
Më keni robëruar por unë do të jem I lirë
Juve të gjithë kundërshtar të Shqipërisë Etnike Ilirisë
Juve të mjerë që historia do t’ju dënoj
Juve që fëmijet tuaj do t’ju mallkojnë
Juve që shumë fëmijë të luftëtarëve të lirisë
I latë pa strehë pa bukë pa ardhëri
Juve që e robëruat prapë vendin tuaj
Juve që miliona bëtë me paratë e djersen e popullit
e varfëruat atë
Juve që nuk keni vizion për ardhmëri
Juve armiq të vetvetes
Mjaft më, Mjaft se populli me s’ju beson
Asnjë ditë pushtet më asnjë
Se përndryshe i madhë e i vogel
do t’ngrihet në këmbë se
tirani ma ky popull s’duron
S’ka durue as Krajl, as mbret nuk do duroj
as Tiran ma
Se Koha është Shqipërinë ta bëjmë Një Ilirinë

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...