Published On: 2 Gusht, 2017

S’do të ketë krizë energjetike, KEK arrin marrëveshje për shpronësimin e pronave

Udhëheqësit e KEK-ut kanë mbajtur një konferencë për media ku u njoftua se nesër pas një viti fillon të punohet përsëri në mihje.

Kjo pasi 7 pronarë të zonës së parë kanë pranuar ofertat e kompensimit dhe tani KEK ka në dispozicion 800 mijë metër kub djerrinë.

Drejtori ekzekutiv, Arben Gjuka u ka bërë thirrje edhe banorëve të tjerë të Shipitullës t’i pranojnë ofertat e kësaj korporate në mënyrë që të shmanget kriza për sezonin e dimrit.

Megjithatë me këto familje që janë pajtuar sot lehtësohen procedurat e daljes nga kriza.

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...