Published On: 16 Gusht, 2016

Scardian Sigurime me superofertë për bizneset

Oferta e fundit në tregun e sigurimeve vjen nga Scardian Sigurime, me plot përfitime për ndërmarrësit kosovarë.

Kjo ofertë vlen kryesisht për kompanitë e ndërtimit, prodhimit, spitalet, restorantet, kafeteritë, shtypshkronjat, muzikantët etj…

Scardian Sigurime, përveç çmimeve të lira në treg – për Aksidentet Personale, iu ofron edhe përfitime shtesë për punëtorët tuaj si – shpenzimet mjekësore në rast të lëndimit në punë, kompensimet ditore, invaliditeti i plotë, vdekja aksidentale, me të cilat biznesi dhe veprimtaria juaj do të ishte shumë më e lehtë dhe e sigurt.

Punëdhënësit dhe gjithë sipërmarrësit kosovarë, mund të marrin ofertat më të lira vjetore në çdo pikë të shitjes. Gjithashtu mund të merrni ofertat përmes numrave të telefonit – 038777444 dhe 049777444, apo përmes email-it info(at)scardian.com.

Scardian Sigurime kursen kohën tuaj, mjafton të na kontaktoni.

Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...
Loading...