Published On: 7 Shkurt, 2016

S’BESOJ FARE NË “NAIVITETIN E RAMBOS”!

Fadil Maloku

 

  1. Shkuarja e Ramushit, në takimin e nesërm te ZARFI… s’duhet shikuar; as si koketim, as si dallim konceptual, e as si frikë nga perëndimi, e aq më pak si ndonjë koncesion i mundshëm…!
  2. Por, thjesht, si një deriçkë e daljes nga ngërçi politik, e sidomos si një ridëshmi e qëndrimit opozitar për qeverinë dhe qeverisjen aktuale…!
  3. Ndryshe, kjo shkuarje…do ishte një vetëvrasje e padiskutueshme politike e Tij dhe e AAK-ës!
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...