Published On: 14 Nëntor, 2016
Bota |

Sanders mbështetë protestat anti-Trump

Senatori i Vermontit, Bernie Sanders i dhënë përkrahje protestave kundër presidentit të zgjedhur amerikan, Donald Trump, dhe ka vënë në pikëpyetje sistemin e Kolegjit Elektoral të Shteteve të Bashkuara, transmeton Express.

Gjatë një interviste në “USA Today”, senatori i Vermontit ka thënë se është koha për një diskutim serioz për sistemin elektoral, që i jep postin e presidentit dikujt, pavarësisht se ai nuk ka marrë shumicën e votave popullore.

Senatori Sanders ka thënë se i kupton të gjithë ata që janë kundër Trumpit dhe se janë të frustruar me qëndrimet e tij.

Sanders ka shtuar se njerëzit që po protestojnë kundër Trumpit dëshirojnë t’i tregojnë atij se e kanë luftuar shumë gjatë diskriminimin dhe fanatizmat, dhe nëse presidenti i zgjedhur do të vazhdojë këto përpjekje, atëherë do t’i ketë ata përballë. /Express

Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...