Published On: 23 Prill, 2016

Samir Krasniqi: Bizneset gjermane nuk i servilizohen Qeverisë

Samir Krasniqi, kryetar i Odës Ekonomike Gjermane në Kosovë, ka kritikuar Qeverinë e Kosovës që nuk ka ftuar odat e tjera përveç asaj të Kosovës dhe Odës Amerikane kur nënshkruan një marrëveshje bashkëpunimi për zbutjen e papunësisë. Ai në një postim në Facebook ka thënë se nëse për të qenë partner me qeverinë është kriter serviliteti, atëherë ndjehemi mirë ne bizneset gjermane që nuk jemi pjesë e këtij bashkëpunimi!

Ky është reagimi i plotë i Krasniqit:

A është kjo Qeveri selektive?! Sot Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale në pranin e Kryeministrit Mustafa ka nënshkruar një marrëveshje bashkëpunimi “për zbutjen e papunësisë” vetëm me dy oda ekonomike, me Odën Ekonomike të Kosovës dhe Odën

Ekonomike Amerikane në Kosovë. Pse nuk u ftuan odat tjera?  A do të thotë që bizneset gjermane, austriake, zvicërrane, britaneze, franqeze, turke e shumë të tjera nuk janë partnerë të qeverisë?! A është kjo qeveri e të gjithëve apo vetëm e grupeve të caktuara, e klienteleve…?

Nëse për të qenë partner me qeverinë është kriter serviliteti, atëherë ndjehemi mirë ne bizneset gjermane që nuk jemi pjesë e këtij bashkëpunimi!
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...